Compleet en ontspannen overnachten

overnachten Venlo

Bij overnachten Venlo hoef je niet altijd heel veel geld te betalen, voordelig kun je ook zeker uit zijn bij de Maashof. De standaard faciliteiten van een eenvoudige kamer zijn meer dan gemiddeld, voor een extra toeslag zijn daarnaast nog luxere opties beschikbaar als je net wat meer wilt. Vervelen is er niet bij, het hotel heeft verschillende activiteiten die je kunt doen, van een leuke wandel en fietsroute tot een spannende rit op een Solex. Maar ook wat meer actie met handboogschieten is zeker mogelijk bij het hotel.

Verschillende kamers

Heerlijk lunchen of borrelen

Jong en oud kan heerlijk eten en drinken in het hotel bij een overnachting. Lunch of diner, of in de avond een heerlijke borrel aan de bar voor je naar je kamer gaat. Overnachten Venlo is zoveel meer dan slapen in een hotelkamer, de gastvrijheid die je ervaart in Limburg vind je nergens anders. En voor de prijs hoef je het niet te laten, goedkoop overnachten is ook hier mogelijk. Daar komt nog bij dat de locatie werkelijk schitterend gelegen is in de mooie natuur van Venlo.

Comfort

Verschillende activiteiten

Heb je een verblijf geboekt voor langere tijd dan zijn er ook leuke en ontspannende activiteiten te doen bij het hotel. Na het overnachten Venlo kun je een mooie fiets of wandeltocht maken, of een tour met een elektrische fiets kan je ook plannen. Houd je van vissen dan is dit mogelijk in een van de forellenvijvers tegenover het hotel. Wil je echt pure verwennerij neem dan de bekend High Tea, dit is ook in een uitvoering met wijn en bier. Maak je verblijf zo aangenaam mogelijk met de activiteiten die jij leuk vind om te doen.