De elektrische SUV van Audi

Nadat Volkswagen de ID3 op de markt gebracht heeft, en Skoda de Enyag IV, heeft Audi de q4v e tron uitgebracht. Een ruime SUV met verschillende actieradiussen. Voor mensen die geen grote investering willen doen in deze auto, is er de mogelijkheid Audi q4 e tron lease. Bij leasen rijd je in dezelfde auto, zonder de grote investering, en voor een vast bedrag per maand. De verzekering, de wegenbelasting en het onderhoud is allemaal inbegrepen in deze prijs. Het enige wat u zelf nog hoeft te doen is de accu op te laden.

Op pad in het weekend

Met de Audi q4 e tron lease heeft u een perfecte auto om met het gezin op pad te gaan in het weekend. Met een bereik tot boven de 500 kilometer (in het model met de grootste accu), zijn de Ardennen zelfs geen probleem. Heerlijk toeren door de bossen, zonder het geluid van de motor. Geen uitstoot van CO2, dus optimaal genieten van de natuur. De kofferruimte biedt genoeg ruimte voor uw tassen om een paar dagen op pad te gaan. In een wereld waarin we de CO2 uitstoot moeten verminderen, heeft Audi met dit model een goede basis opgezet voor de volgende modellen. Op deze manier kunnen onze kinderen later ook van de bossen gaan genieten, op een manier zoals wij dat ook gedaan hebben.

Private lease

Grote en dure auto`s waren tot enkele jaren alleen voor de rijkeren onder ons, of de zakelijke rijders. Steeds meer mensen zijn overgestapt naar private lease en met de Aud    i q4 e tron lease is deze auto bereikbaar geworden voor steeds meer mensen. Het aantal  elektrische auto`s groeit enorm, en steeds meer mensen zien de voordelen van het leasen van een elektrische auto. Een elektrische auto is een perfecte aanvulling op een huis met zonnepanelen. Dit is een dure installatie, welke u op zo een kort mogelijk tijd terug zou willen verdienen. Als het budget al op gegaan is aan de zonnepanelen is de Audi q4 e tron lease een goede optie.

Geld verdienen aan je auto

Zonnepanelen terugverdienen kunt u natuurlijk alleen als u energie opwekt en deze gaat verbruiken. Vaak hebben mensen panelen geïnstalleerd, maar verbruiken ze maar een klein deel van de elektra. De regering is van alles aan het bedenken waardoor we over enkele jaren veel minder geld krijgen voor de teruggeleverde energie. Het beste wat u dan kunt doen is veel elektra verbruiken. Een elektrische auto is een van de grootste verbruikers die u thuis kunt hebben. Wanneer u de auto met een grote accu 2 maal per week oplaad, kunt u tot wel 1300 euro per jaar besparen, en dat alleen al met uw auto!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *