Drie geweldige bestemmingen voor een maatwerkreis

Ga je ook zo graag op een actievevakantie? Wil je wat van het land zien waar je naar toe gaat, huur een auto en en laat ons de mooiste rondreizen op maat samenstellen, onze top 3 bestemmingen voor een rondreis vind je hieronder!

Amerika
Geen land zo geschikt voor een fly drive als Amerika zo groot dat je er wel 10 keer naar toe kunt voordat je het hele land gezien hebt. Wat ideeën op doen?  Wat dacht je van een rondreis door het Westen van Amerika. Begin San Francisco geniet van de City at the Bay neem hier een paar dagen voor rij dan door en plan een paar Nationale Parken in je rondreis, Yosemite, Death Valley, de Grand Canyon en Bryce Canyon. Vergeet ook Las Vegas niet, what happens in Vegas, stays in Vegas dus waag een gokje in een van de vele casino’s geniet van een concert er is hier altijd wel een wereldartiest.  Eindig deze reis in Los Angeles dompel je onder in Holllywood, geniet van Venice Beach. Nog niet klaar met Amerika stap in het vliegtuig en relax nog even in Hawaii! Maar je kunt ook geweldig rondreizen aan de oostkust bezoek New York, Boston en Washington. Of bezoek je liever alle pretparken die Florida rijk is? Neem contact met ons op en wij stellen met plezier de rondreis samen die bij jouw wensen past.

Canada
Maak in Canada een rondreis door het Westen, begin in Vancouver en geniet een paar dagen van deze stad. Geen stad ter wereld zo relaxed als Vancouver, geniet van de vele parken. Maar op Robson street kan je ook geweldig shoppen! Rij vanaf Vancouver naar Vancouver Island en geniet daar van alle sportieve activiteiten, ga kajakken op de oceaan. Boek een walviscruise, op zoek naar de verschillende soorten walvissen die hier voor de kust zwemmen, dit is een onvergetelijke ervaring. Ga een dag mountainbiken door de bossen dan kom je vanzelf Elanden tegen maar pas op voor beren! Rij hierna door naar het Oosten bezoek de Nationale Parken Banff en Jasper bekijk de fjorden en de gletsjers. Eindig de rondreis in Calgary en maak hier nog een echte rodeo mee. Maak je wensen kenbaar aan ons en we stellen een fantastische reis voor je samen niet alleen in het Westen van Canada maar denk ook eens aan het Oosten van Canada!

Australië

Een eiland zo groot dat je keuzes moet maken wat wil je zien de Westkust en beginnen in Perth in het Westen van Australië is de natuur nog ongerept dus een paar Nationale Parken zullen zeker op je lijstje staan bezoek het Walpole Nornalup National Park, maak een tree top wandeling. Of vlieg je toch liever naar de Oostkust met de bekende steden Sydney en Melbourne en dan duiken bij de White Sundays. Wat dacht je van Tasmanië het eiland in het Zuiden van Australië zo bijzonder dat je hier al een week voor nodig hebt. Kortom voor ieder wat wils, weet je het niet meer? Neem contact met ons op en wij stellen een fantastische maatwerk reis samen!