Genieten van een zomerse dag

zon

In Nederland is het steeds beter vertoeven in de zomer. Behalve wanneer je niets met warmte hebt. De zomers zijn steeds warmer en dat zorgt ervoor dat we met z’n allen veel buitenshuis verblijven. Je hoeft niet per se naar het buitenland om een fijne zomer te beleven. En dat is fijn, want dat scheelt heel wat reistijd en frustratie! In deze blogs delen we een aantal tips voor een vrije dag in de zon. 

Bezoek het park

Zomerse dag? Breng een bezoek aan het (stads)park. Neem eigen eten en drinken mee of pak een terrasje in het park. Het is goed vertoeven in het park. Neem ook een handdoek mee zodat je lekker in het gras kunt ontspannen. Een boek en een MP3-speler raden we ook aan om mee te nemen. 

Ga het water op

Vermijd de drukte en ga het water op. Heb je geen boot en wil je zeilen? Zeilboot huren? Of kies je voor een snelle motorboot? Wat je ook doet, het is heerlijk op het water! Let wel op je snelheid, want je wil deze zomerse dag niet afsluiten met een boete. 

Bezoek het (stads)strand

Ga naar het strand! Populaire stranden zijn vaak snel vol. Zo heeft het vaak geen zin om naar Scheveningen te gaan, omdat je hier al snel in de file komt te staan. Gelukkig heeft bijna elke gemeente wel zijn eigen kleine strandje. Hier kun je de dag prima doorbrengen. 

Ga het terras op

Even lekker zitten, mensen kijken en kletsen met vrienden. Het terras leent zich hier uitstekend voor. Je hoeft niet eens op te staan voor de hapjes en drankjes! Het terras is altijd een goed idee. Wordt het er te warm? Vraag de ober een parasol op te zetten! 

Bezoek een waterpretpark

Heb je kinderen? Dan raden we aan om een waterpretpark te bezoeken. De kinderen kunnen lekker spelen, terwijl jij van de zon kunt genieten. 

Zo zie je maar, er zijn altijd genoeg leuke dingen te doen op een zomerse dag.