Groepsaccommodatie Twente

De mooiste groepsaccommodatie Twente tref je bij Gastenboerderij Kosman aan. Op de site van groepsaccommodatie Twente kun je een virtuele wandeling maken door Twente. Als je die virtuele wandeling maakt is alle commentaar overbodig, want de gastvrijheid druipt er vanaf. Naast de virtuele wandeling is te lezen wat de omgeving kan bieden. Zo kun je op de provinciegrens tussen Overijssel en Gelderland enorme boswandelingen en fietstochten maken. Daarna heerlijk ontspannen in de hottub of in de sauna. Terwijl velen denken dat je rust en ruimte ver weg moet zoeken is het tegengestelde waar: in eigen land is er genoeg rust en ruimte te vinden.

Gastenboerderijkosman.nl, voor grote en kleine groepen

De groepsaccommodatie Twente is geschikt voor groepen van 8 tot 30 personen. Daardoor ideaal als personeelsuitje voor een klein bedrijf. Gastenboerderijkosman.nl is geschikt voor minder validen, heeft WIFI, een boodschappenservice, en een goede catering. Het is gelegen nabij de Holterberg tegen de Sallandse Heuvelrug aan. In de omgeving is veel te bekijken en te beleven, ook als het weer tegenzit. Gastenboerderijkosman.nl ligt centraal tussen Zutphen, Hengelo, Almelo, Nijverdal, Rijssen, en Deventer. Minder bekend is Holten, maar die kern heeft evenals Rijssen een ronduit gezellig centrum. Het Nederlandse klimaat hoeft je niet te beletten om voor een uitje in eigen land te kiezen.

Speeltuinen en kinderboerderijen in overvloed

Groepsaccommodatie Twente Gastenboerderijkosman.nl is niet alleen geschikt voor volwassenen. Als je met kinderen gebruik maakt van de groepsaccommodatie Twente Gastenboerderijkosman.nl dan krijg je toegangskaarten voor kinderboerderij Dondertman. Aldaar zijn naast dieren een speeltuin. Extra leuk is dat het mogelijk is om te wandelen met een ezel, en hiervoor zijn een tweetal routes. Via de internetsite van Gastenboerderijkosman.nl kun je doorlinken en de kinderboerderij bekijken. Een andere leuke activiteit met kinderen is klootschieten. De groepsaccommodatie Twente Gastenboerderijkosman.nl is dus leuk voor jong en oud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *