Januari is de vakantieboek maand

De maand januari is aangebroken. Een nieuw jaar staat voor de deur. Tijd om weer nadenken over de zomervakantie en deze te boeken. Ga je met het vliegtuig? Of toch liever met de auto? Of wil je dobberen op het water en op vakantie met een boot? Waar gaat de reis naartoe? Zoveel bestemmingen en mogelijkheden. Maar dit jaar kies je ervoor om een camper te huren, want het lijkt je zo leuk om meer plekken in Nederland en in Europa te ontdekken. 

Vakantie in eigen land

Nederland heeft zoveel moois te bieden als je met de camper op vakantie gaat. Ben je een liefhebber van zon, zee en strand? Dan is Zeeland bij uitstek de plek waar je moet zijn. Zoveel leuke badplaatsen en strandjes waar je de camper zo neer kunt zetten. Lekker op je stoeltje genieten van je drankje bij de ondergaande zon. Wat wil je nog meer? Of houd je toch meer van mooie landschappen? Dan is Limburg de place to be. En dan kan een bezoek aan Maastricht natuurlijk niet ontbreken. 

Op ontdekking in Europa

Wil je op ontdekking gaan in Europa? Daar zijn zoveel mooie plekken, teveel om nu op te noemen. Maar waar gaat de reis dan naartoe? Kijken we naar de top 3 landen, waar Nederlands naartoe op vakantie gaan. Dan reis je als eerste af naar Duitsland, daarna naar Frankrijk en je sluit af in Spanje. Maar als je met de camper op vakantie gaat, dan zijn de Belgische Ardennen al een stop waard. Ook nog eens lekker dichtbij. Houd je van wildkamperen? Dan moet je echt richting Zweden rijden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *