Je eigen droom chalet bouwen

chaletbouw

Wat is er nu mooier dan een eigen chalet te bouwen, een chalet volledig naar je eigen wensen en maten. De Bergjes verkoopt niet alleen stacaravans, ze zijn ook gespecialiseerd in chaletbouw. Samen met de medewerkers realiseer je een chalet die voldoet aan al je wensen, natuurlijk proberen zij al je eisen erin te verwerken. Een chalet op maat is gebouwd naar het principe van een basismodel. Daarna worden je wensen en eisen erin verwerkt, op deze manier maken we je chalet precies zoals jij wenst.

Samen bepalen met de designer

chaletbouw

Aan de hand van je wensen voor bijvoorbeeld het aantal kamer, de keuken en de badkamer ga je met de designer om de tafel zitten om de beste indeling te maken. Ook de kleuren en materialen is een ruime keuze in aanwezig, met een mooie 3D tekening wordt stap voor stap duidelijk hoe je droomchalet gaat worden. De chaletbouw begint pas echt als je tevreden bent met alle tekeningen en ideeën die je wenst bij je chalet. Ook na het bouwen verzorgen De Bergjes natuurlijk het transport en plaatsen van de droomhuis.

Ook de details bepaal je helemaal zelf

chaletbouw

Bij de chaletbouw wil je natuurlijk ook je eigen vloer bepalen, maar ook essentiële dingen als de keuken en de badkamer komen aan bod. Wil je mooie houtdecor wanden en vloeren of ga je voor een zeer strak design? Deze keuzes maak je helemaal zelf, je chalet voldoet als deze klaar is geheel aan jouw wensen. Ervaren bouwers die precies weten wat ze moeten doen, een chalet van zeer hoge kwaliteit garanderen we als eindresultaat.