Je horizon verbreden, een weekendje (of langer) weg!

weekend weg waarheen

Reizen is erg leuk. Door te reizen kom je in aanraking met andere culturen, gebruiken en gewoontes. Ben je van plan om in 2022 een weekendje (of langer) weg te gaan en ben je nog op zoek naar inspiratie? In deze blog behandelen we een aantal leuke locaties om te bezoeken. 

De Veluwe

We beginnen in ons eigen land. De Veluwe heeft voor ieder wat wils. Er is genoeg kunst en cultuur te vinden. Ga je het liefst shoppen? Ook dan heeft de Veluwe een hoop te bieden. Natuur en de Veluwe gaan natuurlijk hand in hand. Maak jij graag een wandeling en houd je ervan om wild te spotten? Breng dan zeker een bezoek aan de Veluwe. We raden aan om minimaal een weekend te gaan. Zo kun je echt even tot rust komen en tegelijkertijd genieten van al het moois dat de Veluwe te bieden heeft. Ben je nog op zoek naar vakantiewoningen Veluwe

Onze tip voor een fijn verblijf op de Veluwe: 

Malta (Valletta) 

Gek op historie en cultuur? Breng dan een bezoek aan Malta! En dan specifiek aan de stad Valletta. Je vind hier ontzettend veel architectonische bouwwerken. Het is een relatief kleine stad waar je liefst 320 monumenten kunt vinden! Houd er wel rekening mee dat je gaat zweten. Valletta is gebouwd op een klif. Het centrum van de stad is daarom vrij heuvelachtig. Dat ga je dus zeker voelen in je kuiten! 

Valencia (Spanje) 

Liefhebber van de zon? Breng dan een bezoek aan Valencia (in Spanje). Door de kathedraal te beklimmen, krijg je een prachtig uitzicht over de stad. Ben je liefhebber van natuur? Bezoek het stadspark ‘Jardin del Turia’ tijdens je bezoek aan Valencia! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *