Kamperen of liever naar een hotel?

kamperen

Ben jij van plan om komende zomer op vakantie te gaan? En weet je nog niet of je liever gaat kamperen of toch voor een hotel kiest? In deze blog gaan we in op op enkele voor- en nadelen van het kamperen en van het overnachten in een hotel. Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar jouw mening. Waar kies jij het liefst voor? Heb je ook nog leuke herinneringen aan vroeger als het gaat om kamperen of het bezoeken van een hotel? 

Voordelen van kamperen

Het allereerste voordeel is dat er altijd wel een camping in de buurt te vinden is. Bezoek camping Dronten bijvoorbeeld en geniet van de rust en de ruimte die Flevoland jou te bieden heeft! Meer informatie? Bezoek de website van At Sea Restaurant & Camping.

Maar er zijn natuurlijk nog meer voordelen wanneer we het over kamperen hebben. We sommen er enkele voor je op: 

Kamperen hoeft niet duur te zijn – Je kunt kamperen zo duur maken als je zelf wilt. Je hebt er in elk geval niet veel voor nodig. Denk aan een tent(je), slaapzak en een klein kookstel. 

Kinderen vinden het over het algemeen geweldig om te kamperen – Het zwembad is vaak dichtbij en kinderen vinden snel andere kinderen om mee te spelen. Ook beschikken veel campings over een animatieteam. 

Elke dag barbecueën – Op de camping kun je elke dag lekker barbecueën. 

Voordelen van een hotel 

Ook in een hotel is het goed vertoeven! Een hotel staat natuurlijk gelijk aan luxe. In een hotel heb je de meeste kans om echt even tot rust te komen. Enkele voordelen van een verblijf in een hotel: 

Roomservice – Echt geen zin om de deur uit te gaan? Geniet van de luxe die een hotel te bieden heeft. Maak bijvoorbeeld gebruik van roomservice! 

Schoonmaak – Over de schoonmaak hoef jij je niet druk te maken. Elke dag wordt jouw kamer door professionele schoonmakers opgeruimd. Hoe lekker is dat? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *