ibiza coronatest

Mijn favoriete vakantiebestemming: Ibiza

Al jaren ga ik naar Ibiza. Voor mij is het echt mijn favoriete vakantiebestemming. Ik heb het eiland 15 jaar geleden ‘ontdekt’. Sindsdien ben ik elk jaar teruggekeerd naar dit eiland. In deze blog deel ik je een aantal tips voor als je ook Ibiza wil bezoeken. Ook ben ik benieuwd naar jouw ervaringen. Welk vakantieland is jouw favoriet? En waarom ga je graag naar deze vakantiebestemming? Laat gerust een reactie achter onderaan deze blog. Dat vind ik leuk! 

Oh ja.. tegenwoordig heb je helaas wel een negatieve uitslag van de coronatest of een pcr test met certificaat nodig om naar Ibiza toe te kunnen reizen. Ik haal mijn pcr test met certificaat bij het bedrijf How Are You Diagnostics. Dit gaat snel en soepel! 

Huur een auto op Ibiza

Ibiza is een prachtig eiland. Het eiland is vrij klein en makkelijk te doorkruisen per auto. Ibiza kent tal van prachtige (kleine) stranden. Ook kun je er typische marktjes bezoeken. Op deze marktjes is de Ibiza-lifestyle goed terug te vinden. Het huren van een auto kun je op meerdere plekken doen. Tip: Meld je op Facebook even aan in de groep ‘Ibizavandaag’. Hier kun je betrouwbare autoverhuurbedrijven terugvinden. 

Bekijk het magische eiland ‘Es Vedra’

Vanaf Ibiza heb je prachtig zicht op het mysterieuze rotseiland ‘Es Vedra’. Dit eiland is bijna 400 meter hoog en ligt 2 kilometer vanuit de kust. Op Ibiza is er een plateau waar je een prachtig uitzicht hebt op Es Vedra. 

Uitgaan: Ushuaïa

Ibiza staat bij veel mensen bekend als feesteiland. Deels klopt dit ook. Er is altijd wel een feestje te vieren op Ibiza. Ook als je voor de rust komt, is het leuk om één keer een feest mee te pakken. Wil je naar de hotspot van Ibiza? Breng dan een bezoek aan Ushuaïa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *