Romantisch overnachten in Nederland? Dat kan hier!

wellness suite

Wil je romantisch overnachten in Nederland? Wat een leuk idee! Misschien wil je je vriendin ten huwelijk vragen of wordt het hoog tijd om je partner eens wat extra te verwennen. Wat het ook mag zijn; in Nederland zijn veel leuke accommodaties beschikbaar waar je romantisch kunt overnachten. Om jou de keuzestress te besparen deel ik in deze korte blog 5 tips voor een romantische overnachting in Nederland. 

Romantisch overnachten in een luxe wellness suite

Wist je al dat er in Nederland veel leuke opties beschikbaar zijn om een luxe wellness suite te boeken. Deze suites zijn van alle luxe voorzien en beschikken over wellness faciliteiten zoals een sauna en bubbelbad. Je kunt hier dus heerlijk samen ontspannen. Overdag kun je leuke dingen doen in de omgeving, vervolgens geniet je van een lekker diner in het hotel en je sluit de dag af met een relax momentje in je eigen luxe wellness suite. Dit is wat mij betreft de perfecte accommodatie voor romantisch overnachten in Nederland. 

Huisje met open haard

Wil je tijdens de herfst- en wintermaanden een romantische accommodatie boeken? Dan is het een leuke idee om een huisje met open haard te boeken. Een open haard zorgt altijd voor extra sfeer en is bovendien super romantisch. Steek de haard maar vast aan, trek een flesje bubbels uit de koelkast, zet wat lekkers op tafel en je weet zeker dat je een romantisch avondje tegemoet gaat. 

wellness suite

Romantisch overnachten in een Tiny House

Nog een leuke optie voor een romantische overnachting in Nederland is slapen in een tiny house. Deze huisjes schieten als paddenstoelen uit de grond en zijn momenteel super populair. Niet alleen omdat de tiny houses duurzaam zijn, maar ook omdat het een speciale belevenis biedt. Je geniet samen in een knus en sfeervol huisje waar je ervaart dat je eigenlijk helemaal niet zoveel ruimte nodig hebt. Boek je een tiny house Veluwe? Dan geniet je ook nog eens van de prachtige natuur in de omgeving!

Vakantiehuis met boot

Wij Nederlanders zijn gek op varen. Dan kan ook haast niet anders, want Nederland is een echt waterland. Hoe romantisch is het dan om een vakantiehuis met boot of sloep te huren? Zo kun je lekker samen over het water varen en vaar je de zon tegemoet. Vergeet niet om een goed gevulde koelbox mee te nemen!

B&B met zwembad

Romantisch overnachten met een privé zwembad; wie wil dat nou niet? In Nederland ontstaan steeds meer bed and breakfasts die een dergelijk verblijf aanbieden. Eerlijk is eerlijk; die accommodaties zijn niet goedkoop, maar daar krijg je wel veel luxe voor terug. Voor een uitgebreid overzicht van luxe b&b’s met zwembad in Nederland kun je eens kijken op Galekkeropvakantie.nl.

Romantisch overnachten met uitzicht op zee

De laatste tip voor een romantische overnachting in Nederland is een accommodatie te boeken met uitzicht op zee. Je geniet dan niet alleen van de meest spectaculaire zonsondergangen, maar kunt s’ ochtends ook heerlijke strandwandelingen maken. Daarnaast zijn er in Nederland veel gezellige kustplaatsen waar je een leuk hotel of vakantiehuisje kunt boeken. Wil je ook nog lekker kunnen rondslenteren over de boulevard? Dan kun je het beste terecht in Scheveningen of Zandvoort. 

Waar ga jij romantisch overnachten in Nederland?

Weet jij al waar je een romantische overnachting gaat boeken? Wordt het een huisje met open haard, een luxe wellness suite of kies je toch voor een romantisch hotel met uizicht op zee? Wat het ook gaat worden; ik wens je in ieder geval heel veel plezier. Proost hé. Op het leven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *