Vakantie vieren met eigen gemaakte slingers

Tegenwoordig zijn de mogelijkheden eindeloos. Met de huidige techniek kan er enorm veel en zijn veel leuke ideeën ook echt te realiseren. Zo ook het maken van je eigen slingers met daarop persoonlijke foto’s. Enorm uniek! Bij https://hetfotoalbum.nl/ is dat nu bijvoorbeeld mogelijk. 

Een persoonlijke slinger maken is enorm uniek en erg leuk om te doen. Je kunt tegen slingers maken in hartjesvorm en gewoon voor een vierkant in A5 formaat gaat. Er zijn nog meer mogelijkheden wat betreft de vorm, maar daarvoor kun je de website van Het Foto Album bekijken. De kosten liggen van € 8 tot en met €23 euro per slinger. Je krijgt dan tussen 6 en en 65 slingers wat gaat om, respectievelijk, 90 centimeter en 15 meter lang. 

Voor een verjaardag zou je dus slingers kunnen maken met allemaal foto’s van de jarige job. Of bij een trouwerij kun je slingers laten bedrukken met het gelukkige stel, maar je kunt ook themaslingers maken voor je vakantie! Bijzondere herinneringen leggen we niet alleen maar vast op onze smartphone, maar dus ook in slingers! Een onvergetelijke actie voor veel mensen, omdat het simpelweg opvalt aangezien het niet vaak gedaan wordt. 

Ben je geïnteresseerd en wil je precies weten hoe het werkt? Bekijk dan eens de website van Het Foto Album en zie wat er allemaal mogelijk is!